dissabte, 20 d’abril del 2013

Èxit en la 1a. Jornada d'inversió del Ripollès.


Èxit de participació i interacció a la primera jornada d'inversió a la comarca del Ripollès.
Una vintena d’empresaris i particulars del Ripollès van assistir el passat dia 16 d'abril a la sala d’actes de la UIER per conèixer de primera mà quatre projectes empresarials de quatre emprenedors de les comarques gironines. Aquest punt de trobada entre emprenedors i possibles inversors va ser organitzat per la UIER, delegació de CAMELOT CAPITAL al Ripollès, la Garrotxa i la Cerdanya.
Es van presentar tres projectes d’alt nivell empresarial que necessiten inversions de quantitats molt diferents.
Arnau Coll ha creat el directori Ecat.cat, un cercador on-line on qualsevol empresa, entitat o indret natural i cultural de Catalunya pot tenir-hi tota la informació pagant només 18 euros l’any. Demana un crèdit participatiu de 30.000 euros per la promoció del servei a tots els pobles de Catalunya.
En Narcís Puigderrajols, que necessita uns 350.000 euros per la producció del prototip, que ja té perfectament dissenyat, d’un microseguidor solar d’autocaravana que segueixi el sol allà on es trobi.
En Joan Riera també té ja dissenyats i creats quatre productes de neteja ecològics, sense cap element químic, de cotxes, vidres i neteja de la llar. Només ell en té la fòrmula i necessita una inversió de 150.000 euros per poder fer-ne una producció en quantitat. També es va presentar un projecte sobre un cotxe amb motor elèctric. L’emprenedor es va compometre a venir un altre dia per poder aprofundir més en les característiques del seu projecte.
Degut a l’èxit i a la interacció que es va crear durant les presentacions dels projectes, Antoni Bou, promotor de Camelot Capital i Eudald Castells, president de la UIER, ja van avançar ahir a la tarda que l’objectiu és fer dues jornades d’aquestes característiques l’any: “La pròxima jornada –segons Castells- que serà cap al mes d’octubre, intentarem que els tres projectes que es presentin siguin d’emprenedors d’aquí la comarca del Ripollès”.
Aprofitant la jornada, UIER i CAMELOT CAPITAL van visitar un projecte d’aproximadament 4 milions d’euros a la comarca per tal de buscar inversors i que es pugui posar en marxa.
Unes jornades que segons Antoni Bou, “esperem que serveixin per encoratjar als empresaris del Ripollès en invertir en gran idees i projectes”, i que siguin també una porta d’entrada, tal com va dir Eudald Castells, “a futurs emprenedors de la comarca del Ripollès, per presentar i buscar inversors per als seus projectes empresarials”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada