divendres, 22 de març del 2013

Fira de les 40 Hores Ripoll2013.

La UIER i la Unió de Botiguers de Ripoll valoren molt positivament la Fira de les 40 hores d'aquest 2013.

Bona valoració de la Fira de les 40 hores per part de les empreses que hi han participat amb el seu stand; i per part, també, de la Unió de Botiguers instal·lats aquest any a la Plaça de l’Ajuntament.

Una gran novetat d’enguany a la Fira era la secció d’emprenedoria a la Plaça de Sant Eudald, organitzada per l’Ajuntament de Ripoll, l’Associació Independent de Joves Empresaris del Ripollès, la Fundació Eduard Soler, el Consorci Ripollès Desenvolupament, la Cambra de Comerç de Girona i la UIER. Els emprenedors de la comarca van poder mostrar al públic els seus projectes, que van ser molt admirats i ben acceptats. Aquesta secció a la Fira de les 40 hores s’emmarca dins el projecte Ripollès Emprèn, on les entitats del Ripollès que ofereixen serveis als emprenedors s’han coordinat per tal d’unificar els serveis i que l’emprenedor els trobi en un sol punt.

L’altre novetat important va ser l’espai de participació de les grans empreses a la Plaça de La Lira, sota el lema: “Del Ripollès al mon” i que va atraure una gran afluència de visitants.

Pel què fa a la Unió de Botiguers, segons el seu president Àngel Muñoz: “No és tan imporant la quantitat de gent que es va desplaçar a la Fira, sinó que aquells que ho van fer es van interessar i fixar amb els productes que exposàvem. De fet, aquesta setmana estan venint molts clients a les botigues que busquen productes que oferiem a la Fira, i aquesta és la millor demostració que la Fira és un esdeveniment molt important i beneficiós per nosaltres”.

La Unió de Botiguers són els organitzadors dels principals actes que es fan durant les quaranta hora, la Desfilada o moltes activitats per a la mainada, que totes, com cada any, van ser un èxit.

Àngel Muñoz està convençut dels beneficis que aporta la Fira de les 40 hores, per això lamenta que no exposin més botigues: “Tant de bo hi haguessin més stands de la Unió de Botiguers, perquè realment la Fira de les 40 hores van la pena i de veritat que se’n treu molt de profit. T’adones que és un reclam per la gent de la comarca i d’arreu de Catalunya. Els botiguers que no fal parada no saben el que s’estan perdent”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada